Selecteer een pagina

– Over Joia Ilona –

Het creatieve brein achter JOIA is Ilona Tomasowa. Natuurlijke materialen vormen de basis van haar creaties, waaronder schelpen, hout, koraal en edelstenen. Liefst pure elementen met een verhaal.

“Soms inspireert een schelp of steen me omdat ‘ie imperfect is. Juist uit die imperfecties komen de mooiste creaties voort.”

Naast eigen creaties, werkt Ilona ook in opdracht. “Mensen komen soms met hun levensverhaal bij mij en willen dan een accessoire die hen herinnert aan bepaalde momenten of ervaringen. Het is voor mij een uitdaging om die verhalen te visualiseren in een uniek en handgemaakt sieraad.”

– My dreamteam –

Marleen Sahetapy Fotografie​

Marleen is fotografe en maakte bijna alle beelden op JOIA’s website. Marleen weet foto’s een gevoel mee te geven, zodat de creaties van JOIA nog meer tot uiting komen. Marleens echtgenoot Dannis is grafisch ontwerper en samen verzorgen zij de huisstijl van JOIA. “Samenwerken met Marleen en Dannis is erg fijn, ik kan het iedereen aanraden!” Kijk voor meer werk van Marleen op haar website en facebookpagina!

EyeNetworkMedia

Esther en Marco verzorgden vanuit Eyenetworkmedia de bedrijfsfilms voor JOIA. Deze creatievelingen zijn niet alleen goed in het maken van bedrijfsfilms, videoclips en trouwfilms, maar ook in muziek maken. Zo zingt Esther en drumt Marco in de band Remmen Los. Creatief én muzikaal, dat kan niet anders dan een feestje zijn om mee samen te werken. Kijk voor meer werk van Eyenetworkmedia op: www.EyeNetworkMedia.nl en youtube.

Sabina Bruininga – Wattimena

Sabina is visagiste. Ze brengt waardevolle kennis en ervaring mee naar de JOIA shoots. Sabina werkt snel en secuur en denkt tijdens de shoots altijd mee wat beter of anders kan. Haar visagie-kunsten tillen JOIA’s shoots naar een hoger niveau. Niet voor niets verzorgt zij dan ook de visagie voor vele fotografen, waaronder het team van Patricia Steur. Kortom zoekt u een visagiste? Zoek niet verder!

Selwyn Matrutty

Selwyn is hair-stylist. Tijdens fotoshoots voorziet hij de modellen van mooie kapsels en verzorgt hij samen met Ilona de styling. Hij helpt Ilona bij alle voorbereidingen van een fotoshoot: van het kiezen van de modellen, tot het vinden van de juiste locatie, tot het uitzoeken van de kleding. Naast zijn stylingskills is Selwyn ook nog eens zanger van de bands Oceanikz en Bandje van Stavoren.

Willy van Essen

Willy is tekststylist en schreef de teksten voor de website van JOIA. Ze heeft onder andere voor RTL Stylecase, Telegraaf Media Groep en Sanoma Media gewerkt. Met haar tekstbureau WLY. doet ze onder andere opdrachten voor Ambitieuze Meisjes en Pip Studio. Alles wat met mode, interieur en styling te maken heeft, heeft haar interesse.

Met Willy erbij is mijn team compleet.

– Video’s Joia // Percaya // Inspired by Native Maluku  –