Selecteer een pagina

– Algemene Voorwaarden –

PRIJZEN
Alle prijzen op de website zijn zijn in euro’s, inclusief BTW en exclusief handelings en verzendkosten.

IDEAL
Met IDEAL kun je makkelijk, veilig en vertrouwd je online aankopen betalen. Je betaalt in je eigen veilige internetomgeving, gebaseerd op de specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Wanneer je je bestelling betaald selecteer je te willen betalen met IDEAL. Vervolgens klik je op de IDEAL betalingsknop en selecteer je je eigen bank. Je wordt vervolgens doorgestuurd naar de pagina van je eigen bank waar de bestelling op je wacht. Je wordt gevraagd enkele betalingsgegevens in te vullen en je betaling te bevestigen.

OVERSCHRIJVING

Wanneer je niet online wilt betalen kun je altijd je betaling overboeken naar Joia’s rekeningnummer. Als je betaling ontvangen is zal je bestelling worden verzonden. Wees alstublieft op de hoogte dat je verantwoordelijk bent voor alle mogelijk extra kosten die door je bank berekend worden.

VERZENDING
Wanneer de betaling van je bestelling is overgemaakt op mijn rekening zal ik je bestelling binnen 5 werkdagen verwerken. Internationale bestellingen vallen daarbuiten en duren langer. Wanneer dit niet mogelijk is ontvang je daarover van ons een e-mail. Al onze sieraden worden netjes ingepakt zodat je je bestelling als een cadeautje thuis ontvangt. Bestelling worden verscheept via postNL. JoiaIlona is niet verantwoordelijk voor het verlies en/of beschadiging van de verzonden goederen.

ONTVANGST
JoiaIlona doet haar best om je bestelling zo snel mogelijk te bezorgen nadat je betaling binnen is. Na ontvangst van de betaling wordt je bestelling binnen 5 dagen op de post gedaan. Weekend vallen hierbuiten evenals vakantiedagen.

BESCHADIGING
JoiaIlona is niet aansprakelijk voor het verlies ofwel de beschadiging van producten tijdens de verzending

GARANTIE
JoiaIlona garandeert dat de specificaties van de afgeleverde goederen gelijk zijn als de aangeboden producten. Uitzonderingen kunnen zijn verschil in kleur en de structuur. Alle producten zijn handgemaakt en deze producten zijn niet exact identiek. Gebreken die zijn ontstaan als gevolg van normaal gebruik of die zijn te wijten aan de aanzienlijke schuld van de klant vallen niet onder de garantie.

RETOURNEREN
Bij levering, bent u verplicht om de producten te inspecteren om te bepalen of ze voldoen aan de overeenkomst. Als u om welke reden dan ook niet volledig tevreden bent met uw bestelling, kunt u het item(s) binnen 7 dagen retourneren voor een omruiling. Stuur dan een e-mail bericht naar info@joiailona.nl om een retour te melden. Alle producten moeten in nieuwe, ongebruikte staat verkeren. Verzend-en administratiekosten worden niet terugbetaald.

Retourzendingen met onvoldoende porto worden niet aanvaard.
De retourzendingen die door JoiaIlona aanvaard worden, worden vervangen door een vervangend product, of het orginele bedrag wordt terugbetaald. Restitutie wordt verleend binnen 30 dagen na recept van het geretourneerde product. JoiaIlona aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade claims of gevolgschade in welke hoedanigheid onderbouwd als gevolg van het gebruik van haar producten door de consument of derden.

OVERMACHT
JoiaIlona is niet gehouden tot het nakomen van enige verplichting aan de klant indien gehinderd door overmacht. In elk geval wordt onder overmacht verstaan digitale uitsplitsing op JoiaIlona en transport vertragingen (stakingen).

INTELLECTUELE EN INDUSTRIËLE EIGENDOM RECHTS
U dient alle intellectuele en industriële eigendomsrechten welke rusten op de door JoiaIlona geleverd volledig en onvoorwaardelijk producten te respecteren.

PRIVACY
JoiaIlona respecteert uw privacy. JoiaIlona gebruikt klantinformatie alleen voor verwerking en verzending van orders en zal onder geen enkele omstandigheid worden verkocht, openbaar gemaakt of verspreid aan derden.
Deze Algemene Leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op elke levering door JoiaIlona

AUTEURSRECHT / COPYRIGHT
Alle afbeeldingen of gedeelten van afbeeldingen die op deze website beschikbaar zijn. zonder uitdrukkelijke toestemming van JoiaIlona en Marleen Sahetapy Fotografie ten strengste verboden. te copieeren en te gebruiken voor andere of eigen doeleinden.