New collection pre-order

 JOIA – Inspired by the world


Geïnspireerd door de wereld. JOIA brengt culturen, materialen en kleuren uit verschillende werelden samen. Een traditionele stijl met een moderne twist. De unieke en handgemaakte items van JOIA zijn daardoor helemaal van deze tijd en elke creatie is uniek!
Houd de webshop dus in de gaten, want er worden wekelijks nieuwe creaties toegevoegd waarvan er van sommige items maar 1 gemaakt wordt. In de wintermaanden ben ik druk bezig geweest met iets nieuws. Mijn eigen JOIA Kledinglijn is nu via per-order te verkrijgen! Ik heb zoveel passie in deze nieuwe collectie gestopt en presenteer deze met liefde!!

Je kunt de items vanaf nu kopen of jouw pre-order plaatsen!

JOIA – Inspired by teamwork


Niet alleen de wereld is mijn inspiratie, ook mijn geweldige creatieve team inspireert mij om mijn creaties te delen met de wereld. Zij brengen mijn creaties door hun talenten naar the next level. Mijn werk inspireert hen, en ik laat ze dan ook volledig vrij en vertrouw blind op ze. Tara Noija is het model van deze collectie. Marleen Sahetapy is al sinds het begin mijn vaste fotografe voor mijn collectie shoots. Zij vangt wat ik wil vertellen. Sabina verzorgt de visagie voor mijn shoots en Selwyn verzorgt de (haar)styling en set styling. Esther Wattimena verzorgt al het videowerk en heeft alle audio zelf opgenomen in samenwerking met haar man Marco Souisa. Ook tijdens de shoot van deze nieuwe collectie hebben we met z’n allen waanzinnig fijn samengewerkt.

Teamwork makes my dream work!    

© 2015-2021 by JOIA. All images by Marleen Sahetapy Fotografie